26 Ağustos 2018 Pazar

Autodesk AutoCAD 2018 x64 Full İndir

Autodesk tarafından geliştirilen ve tüm Dünya'da en çok kullanılan CAD (Computer Aided Design) yani Bilgisayar Destekli Tasarım yazılımıdır.


Son yıllarda geliştirilen sürümlerde çalışmaları kolaylaştıracak pek çok araç eklenen programın bu sürümü AutoCAD 2018 ile de yine pek çok yenilikler getirilmiştir. Bu yenilikleri burada anlatmayacağım çünkü çoğu forumda bununla ilgili içerik ve bilgi bulmak mümkün. Mimarlar, mühendisler ve daha pek çok disiplin tarafından kullanılan AutoCAD programının setup dosyasını aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilir ve full yaparak kullanabilirsiniz. Tüm indirmeler tek link olarak eklenmiştir. Direkt download edebilirsiniz.

Kurulumu yapmadan önce 3 download işlemini de bitirin. Partlardan birinciyi çıkarın/exract (bu işlem partları birleştirip setup klasörünü açacaktır) ve kuruluma geçmeden önce bilgisayarın internet bağlantısını kapatıp öyle kurun. Önce setup programını çalıştırarak 30 günlük deneme sürümü modunda kurup daha sonra keygeni kullanarak crack işlemini yapabilirsiniz. 2. adımda update kurulumunu yapın. Bu arada keygeni yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

AutoCAD 2018 direkt link ile tek tıklamayla indirebilirsiniz!

AutoCAD 2018 Full indir (download) - 2.72GB

AutoCAD 2018 Full içeriği: AutoCAD 2018 English Win 64bit Setup, update dosyası ve keygen içinde mevcuttur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder