23 Aralık 2012 Pazar

AutoCAD Kursu, AutoCAD Eğitimi

Bilgisayarlı tasarım alanında en revaçta program AutoCAD’dir. AutoCAD inşaat projeleri oluşturmada, mimari ve iç mimari projeler oluşturmada, elektrik, mekanik, vb. pek çok disipline ait projeleri oluşturmada ve yayımlamada kullanılır. AutoCAD doğru kullanıldığında üretkenliği oldukça fazla artırır. Burada bahsedilen doğru kullanım ise ancak autocad eğitimi alarak olabilir. AutoCAD eğitimi'ni doğru kurumdan almak çok önemlidir. Eğer sıradan bir yere giderek autocad kursuna katılırsanız kurs için harcadığınız zaman ve paranız boşa gidebilir. Çizim Okulu sadece çizim programlarıyla ilgili eğitimleri veren ve verdiği eğitimlerde üst düzey eğitmenlerle çalışan bir kurumdur. Verilen eğitimler arasında autocad kursu’da mevcuttur. Burada alacağınız autocad eğitimi’nin özellikleri ve diğer kurslardan farkları şöyle sıralanabilir:

  1. Hızlı çizim yapma teknikleriyle anlatım; bu sayede diğer kullanıcılardan 4 kat daha hızlı çizim yapılabilmektedir.
  2. Komut satırından kısa yollarla anlatım; bu sayede kullanıcılar programa hakim olup çalışma alanındaki koordinasyonu kaybetmeden çizim yapabilmektedirler.
  3. Komutların alt seçeneklerini kullanmak; bu sayede komutları daha etkin ve efektif kullanmak mümkündür.
  4. Ayrıca bu yöntemlerle AutoCAD versiyonuna bağımlı kalmadan tüm sürümlerde zorlanmadan çalışabilirsiniz.
AutoCAD kursu öğrencilerine ücretsiz autocad kurulumu ve autocad kitabı hediye edilmektedir. Ayrıca autocad kursunu bitiren katılımcılara başarı seviyelerine göre sertifika verilmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder