16 Ocak 2013 Çarşamba

Çizim Okulu (AutoCAD, 3ds Max, Revit Programları Okulu)

Çizim Okulu AutoCAD

Çizim Okulu

CAD programları olarak bilinen bilgisayarlı çizim programları hakkında geniş bir içerik ve bilgi kaynağıdır. AutoCAD Okulu sitesinin 2012 yılında Autodesk tarafından kapatılmasıyla açılan Çizim Okulu, 250 binden fazla üyesi ile sektöründe lider konumdadır. İçerik olarak kullanıcıların ihtiyaçlarına, sorularına ve anlık karşılaştığı problemlere çözüm olmayı hedefleyen Çizim Okulu, öncelikle AutoCAD bölümü olmak üzere 3ds max, Revit, V-ray ve Maya gibi programlar hakkında da destek sayfaları barındırmaktadır.

Çizim Okulu içeriği 20'ye yakın çok değerli editör tarafından oluşturulmakta ve forum bölümünde üyelerin sorduğu sorular çok kısa sürede cevaplanmaktadır. AutoLISP ile ilgili de detaylı içerik barındıran Çizim Okulu, üyelerin istediği LISP kodlarını yazıp herhangi bir çıkar gözetmeden gönüllü olarak forumda yayınlayan değerli editörleri sayesinde zengin bir arşive de sahip olmuştur. Mimari, Elektrik, Mekanik, Makine, Mobilya gibi pek çok sektörde kullanılabilecek hazır çizimlerin yanında, çizime yeni başlayanlar içinde yüzlerce örnek proje ve döküman bulunmaktadır. AutoCAD ders notları, AutoCAD eğitim dökümanları, AutoCAD Komutları ve staj dökümanları gibi zengin bir içeriğie sahiptir.
Forum, Galeri, AutoCAD indir, ve Üye sayfaları gibi pek çok özelliği ile üyelerine zengin seçenekler sunan cizimokulu.com kariyer sayfaları ile (kariyer.cizimokulu.com) de ücretsiz iş ve eleman ilanları yayınlayarak sektörde istihdamı desteklemektedir. video.cizimokulu.com bölümünde ise eğitim ve konu anlatımı videolarını kendi sunucusu üzerinden yüksek çözünürlükte yayınlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder